fbpx
JOBBA MED OSS2023-09-05T15:24:29+00:00


Vill du

Jobba med oss?

Vi söker just nu personal inför vintersäsongen 2023-2024 (December till April) samt en heltidstjänst:

*RECEPTIONSANSVARIG (Heltidstjänst)
*SKIDSHOP (Säsong)
*SKIDSKOLA (Säsong)
*BYDALENS WÄRDSHUS RESTAURANG (Säsong)

Scrolla ner för detaljerad info om alla roller.

Maila ditt CV och personliga brev idag till jobb@bydalen.comVi söker personal

Receptionsansvarig

Vi söker just nu en heltidstjänst som Receptionsansvarig.

Vill du arbeta i fjällvärlden och hjälpa våra besökare att maximera sin upplevelse i Bydalen? Just nu söker vi en receptionsansvarig till Bydalens Wärdshus.

I vår dal ligger Bydalen, Hovde och Höglekardalen och tillsammans med vårt grannfjäll Gräftåvallen är vi Sveriges femte största alpina område, Bydalsfjällen, med mer än 40 nedfarter och milslånga vandrings- och skidleder.

Bydalens Wärdshus erbjuder allt från större konferenser, gruppevent, skoteruthyrning, skidshop, skidskola, festvåning och för säsongen aktuella aktiviteter. Vårt största uppdrag är förmedling av boenden och såklart vår navet i vår verksamhet – Bydalens Wärdshus.

Wärdshuset är en familjär och självklar samlingspunkt för dalens gäster och en arbetsplats där vi utgår från att allt är möjligt med hög servicenivå. Endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra och vi välkomnar initiativ och nytänkande.

Ditt primära uppdrag som vår Receptionist är att vara ansiktet utåt mot och länken mellan våra besökare, våra anställda och våra olika aktiviteter.

Tjänsten innefattar operativt och administrativt arbete med bl.a. in- och utcheckningar, information och service till gäster och bokningshantering. Du bär även ansvaret för schemaläggning av receptionens personal på vår anläggning.

Då uppgifterna i rollen som receptionist och arbetsbelastningen varierar, vilket visar sig allra tydligast i våra högsäsongsmånader december till april, ser vi gärna att du är en prestigelös person med tydligt lösningsfokus. Du är ett stöd till VD och andra arbetsledare när det kommer till löpande kommunikation till både personal och gäster.

För att trivas in i rollen krävs det att du är en person som drivs av att ge bra service. Du är en tydlig administratör med ordningssinne och förmågan att prioritera. Du är kommunikativ, positiv och utåtriktad. I linje med att skapa mervärde för alla anställda och våra gäster, är det viktigt att våra medarbetare är flexibla och med viljan att hugga i där det behövs. Det innebär att du som Receptionist kan komma att stärka upp i teamet med andra förekommande arbetsuppgifter om behov skulle uppstå inom andra arbetsområden.

Exempel på uppgifter i ditt dagliga arbete är att du jobbar i vårt bokningssystem R360, ansvarar för inkommande mail och telefonsamtal, ansvarar för att vår hemsida och våra sociala medier uppdateras med för tidpunkten relevant information samt planerar och tar fram offerter för konferens- och eventförfrågningar samt andra förekommande arbetsuppgifter.

I din roll som Receptionist ska du tillsammans med oss skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster i Bydalen helt enkelt.

Tidigare erfarenhet och krav: Vi ser gärna att du har en utbildning inom turism, handel eller service, men det är inget krav. Dock måste du ha erfarenhet av receptionsarbete eller liknande service och fina referenser från kundhantering. Arbetet förutsätter att du har mycket goda allmänna IT-kunskaper och Officepaketet, samt arbetat i bokningssystem tidigare. Ett krav är även att du kommunicerar mycket väl och obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du innehar körkort B.

Meriterande erfarenhet: Utbildning inom turism och/eller konferens

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 12 månader ev. längre

Anställningsform: Vikariat

Lön: Fast månadslön 40 timmar/vecka.
Justerad arbetstid till kvällar, helger och röda dagar kan förekomma vid högsäsong och vid konferenser eller event.

Tillträde: December för bästa överlämning.

Process: Urval och intervjuer sker löpande.

Övrigt: Vi hjälper gärna till med att förmedla kontakter för ditt boende om så önskas.

Har du frågor om tjänsten; tveka inte att kontakta Sara Andersson på 070-343 20 11 (skicka sms om hon inte svarar). Din ansökan skickar du till jobb@bydalen.comVi söker personal till

Skidshop & Skidskola

Vi söker personal till Bydalens Skidshop och Skidskola!

Vill du arbeta i fjällvärlden, åka massa skidor och hjälpa alla typer av människor att maximera sin upplevelse i Bydalen? Just nu söker vi personal till vår skidshop och skidskola för vintersäsongen.

Bydalens Wärdshus är en familjär arbetsplats där vi utgår från att allt är möjligt. Endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra och vi välkomnar initiativ på aktiviteter och förbättringar. Hos oss får du chansen att ta stort ansvar och förverkliga dina idéer. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med oss skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster i Bydalen. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med arbete på flera avdelningar. Vi erbjuder dig boende i hus som du delar med övriga arbetskamrater och ett spännande och utvecklande arbete i en inspirerande fjällvärld.

SKIDSHOP
Vi söker 2-3 glada personer som tycker om att möta människor och tycker om sälj och service.

I butiken har vi både skiduthyrning och försäljning av utrustning, kläder och kioskvaror. Vi utför enklare service såsom vallning och slipning. I butiken är det viktigt att vi ser alla gäster och kan leverera god service även om kön är lång. Det finns möjlighet till ett utökat ansvar för hela eller delar av verksamheten för dig som vill utvecklas inom servicebranschen.

SKIDSKOLA
Vi söker ett team på 2-4 instruktörer inför vintersäsongen samt extrapersonal under sport- & påskloven.

I skidskolan arbetar du även med event, tävlingar och Branteklubben (en barnklubb där vi ordnar aktiviteter och bus för barn från 3 år). Att arbeta som alpin skidlärare innebär att sprida skidglädje och skapa oförglömliga upplevelser. Det är ett utmanande och utvecklande jobb som ställer höga krav både på din egen åkning och på din förmåga att lära ut till andra. Eftersom det är en liten skidskola har du möjlighet att påverka och förändra väldigt mycket. För rätt person finns möjlighet till att axla rollen som ansvarig över såväl drift som planering.

Vi ser gärna att du som söker:

  • Är positiv och tycker om att möta och arbeta med människor
  • Har initiativförmåga, vill se och ta tag i det som behöver göras
  • Har minst utbildning steg 1 genom SLAO, Friluftsfrämjandet eller motsvarande (för skidskola)
  • Har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar (för skidskola)

Meriterande:

  • Kassavana och säljerfarenhet från butik (för skidshop)
  • Erfarenhet av vallning och slipning (för skidshop)
  • Kompetens inom flera discipliner (snowboard, telemark) (för skidskola)

Anställningsformer: Säsongsarbete på Heltid / Deltid / Timma

Period:
Mitten av december till 14 april.

För timanställda finns behov vid jul/nyår samt vecka 7 – 14.

Arbetstider:
Rullande schema som inkluderar helger, helgdagar och kvällar

Boende:
Personalboende kan ordnas. Du bor då i eget rum i en villa där du delar sociala ytor, wc och kök med dina arbetskamrater.

Din ansökan:
Låter detta intressant? Välkommen med en ansökan redan idag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV och ett kort personligt brev samt specificera vilken anställningsform du finns tillgänglig för.

Har du frågor om någon av våra tjänster; tveka inte att kontakta vår Åke Lundqvist på 073-085 12 32. Din ansökan skickar du till jobb@bydalen.com

Vi tillsätter tjänsterna löpande.Vi söker personal till

Restaurangen

KOCKAR, RUNNERS, SERVERING, SERVERINGSANSVARIG

Vill du jobba på Bydalens Wärdshus i vinter och dessutom älskar skidåkning på fritiden? Då kanske du är rätt person för oss!

Kort om oss
Bydalens Wärdshus ligger i Bydalen, Åre Kommun, en timmas bilfärd från Östersund. Wärdshuset har anor från 1930-talet och spelar idag en central roll i skidintresserade husägares och turisters vistelse i Bydalsfjällen.
För oss på Bydalens Wärdshus är miljö, natur och hållbarhet otroligt viktigt. Nästan all vår mat lagas från grunden och vi värnar om att våra råvaror håller högsta kvalité.

Wärdshuset öppnar för gäster strax innan jul och har öppet fram till den 14 april. I vår restaurang erbjuder vi fika, lunch, barmeny samt middagar.

Hos oss får du:
– En rolig och utvecklande vintersäsong i svenska fjällen med stor gemenskap och livskvalité

– Ett rullande schema som inkluderar både dag-, kvälls och helgpass

– Ett roligt, stundtals krävande arbete med högt tempo

– En härlig fritid, där du kan njuta av underbara vinteraktiviteter på din lediga tid

Vi söker:

– Serveringspersonal med minst 2 års erfarenhet av yrket

– Sous chef med minst 3 års erfarenhet inom yrket

– Kockar med minst 3 års erfarenhet

– Runners med minst 1 års erfarenhet från restaurang

Genomgående krav för alla tjänster är att du:
– Har Körkort B

– Har en tydlig kommunikationsförmåga, tålamod och är uppmärksam då kvaliteten på vår service är avgörande för vår framgång.

– Har en hög servicenivå, är social och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse.

– Kan arbeta bra med all personal oavsett position.

– Är proaktiv och självgående och lätt uppfattar vart du behövs men också kan ta direktiv.

– Lätt kan navigera mellan olika uppgifter och snabbt prioritera.

– Som bonus kanske du kan spela något instrument eller sjunger och drar dig inte för att uppträda för våra gäster. Detta är dock inte ett krav.

– För dig som söker en tjänst inom Servering är det ett stort plus om du även har erfarenhet från att arbeta i bar.

Anställningsformer: Säsongsarbete på Heltid / Deltid / Timma 

Period:
Mitten av december till 14 april.

För timanställda finns behov vid jul/nyår samt vecka 7 – 14.

Arbetstider:
Rullande schema som inkluderar helger, helgdagar och kvällar

Boende:
Personalboende kan ordnas. Du bor då i eget rum i en villa där du delar sociala ytor, wc och kök med dina arbetskamrater.

Din ansökan:
Låter detta intressant? Välkommen med en ansökan redan idag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV och ett kort personligt brev samt specificera vilken anställningsform du finns tillgänglig för.

Har du frågor om någon av våra tjänster; tveka inte att kontakta Åke Lundqvist på 073-085 12 32. Din ansökan skickar du till jobb@bydalen.com

Vi tillsätter tjänsterna löpande.

This website uses cookies and third party services. Ok