fbpx
Nederlands2023-01-30T15:44:57+00:00

Boek met

Bydalen

Hier verblijft u in nieuwe, frisse, goed uitgeruste vakantieappartementen met een hoge standaard en een prachtig uitzicht op de bergen. Alle appartementen zijn uitgerust met een badkamer voorzien van een toilet, douche en sauna, een droogkast, het benodigde keukengerei, een magnetron, een koelkast, een vriezer en een televisie.
Met een ski-in-locatie, en slechts op een paar minuten loopafstand van de liften en het restaurant bevindt u zich altijd middenin de activiteiten. Kaart tonen.

  • Månen 4+2 bedden – 49m2

  • Månen 8+2 bedden  – 98m2

  • Månen 10+2 bedden – 98m2

  • Norrskenet 4+2 bedden – 49m2

  • Norrskenet 8+2 bedden – 74m2

  • Solen 6 bedden – 40m2

BOOK ONLINE


NEEM VANDAAG CONTACT MET ONS OP

Boek uw vakantie!

Bydalens Wärdshus AB
Bydalen 520
SE – 845 91 Hallen
Tel: +46 643- 320 11

Vragen: info@bydalen.com

Locatiebeheerder: Rickard Svedjesten
+46 70 519 10 85 rickard.svedjesten@bydalen.com

BOOK ONLINE HERE!

Bydalen

Het restaurant in Bydalen, genaamd “Wärdshuset”, is gebouwd in 1937 en diende toen als hotel. Binnen het gebouw vindt u nu een conferentiegedeelte evenals het restaurant, dat hoogwaardige gerechten op het menu heeft staan.

Over Bydalen

Bydalen is één van de verschillende dorpen binnen de bergketen in de vallei. De “Vallei van Bydalen” heeft een groot skigebied waarbij je je echt in de bergen waant. Binnen de vallei vindt u veel verschillende soorten accommodaties, restaurants met eten van goede kwaliteit, evenals een aantal bedrijven die evenementen en activiteiten verzorgen.

Vliegen vanaf Stockholm, de hoofdstad van Zweden, naar Östersund duurt 50 minuten en de afstand van Åre Östersund Airport (OSD) naar Bydalen is 60 kilometer per auto. Wat Bydalen onderscheidt van andere Zweedse skigebieden is het relatief grote skigebied bestaande uit 45 pistes, 17 liften en de capaciteit om 15.000 skiërs per uur te vervoeren, in combinatie met een kalme, rustige en intieme dorpssfeer.

Vandaag kunnen we u een keuze bieden van ongeveer 4000 bedden en een miljoen vierkante meter aan pistes, evenals grote gebieden met uitstekende mogelijkheden om te skiën buiten de pistes. In een normaal jaar biedt deze vallei veel sneeuw, wat betekent dat je de unieke ervaring van het skiën op de echte sneeuw in het gehele skigebied kunt ervaren, in plaats van skiën op door sneeuwmachines gemaakte sneeuw. We hebben ook een nauwe samenwerking met de skiclub van Gräftåvallen, wat ons de mogelijkheid geeft om geweldig te langlaufen op hoog niveau. Samen met het prachtige landschap in de vallei kunnen we voldoen aan alle wensen voor een comfortabele langlaufervaring.

Voor iedereen die de bergen wil verkennen per ski of sneeuwscooter is er een uitgebreid systeem van paden die leiden naar de uitgestrekte bergen.
Tijdens het zomer- en herfstseizoen biedt de diepe vallei u andere grote natuurervaringen. Het meer “Dalsjön” en het riviertje ” Dammån” in het dal nodigen u uit om te gaan bergvissen. De omliggende bergen met pieken met hoogten van bijna 1200 meter geven u gemakkelijke toegang voor wandelingen met een fantastisch uitzicht.

Bydalen is een van Zwedens eerste dorpen met bergtoerisme. Al in 1877 vonden de eerste gasten hier hun weg naar de langverwachte berglucht, eerst per trein over de toen nieuw aangelegde spoorlijn naar Östersund, vervolgens per stoomboot over het meer “Storsjön” en uiteindelijk per paard tot Bydalen.
Bydalen Wärdshus AB is een bedrijf met een restaurant, een bar, accommodaties, skischool, skiverhuur, skiwinkel, safari’s per sneeuwscooter, groepsactiviteiten en conferenties. Het bedrijf is een dochteronderneming van Snowlodge Sweden AB, die eigenaar en beheerder is van landgoederen in de bergen van Jämtland.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
This website uses cookies and third party services. Ok