fbpx
INFO OM COVID-192020-12-27T13:39:10+00:00

INFO OM

COVID-19

Här kan du läsa om hur vi i Bydalen hanterar vår verksamhet enl restriktionerna för COVID-19. Med reservation för eventuella ändringar.

Receptionen:

*Om man har frågor eller vill boka något så maila till info@bydalen.com eller ring 0643-320 11 i första hand. OM man måste ta det fysiskt så får man endast komma en per sällskap in i Wärdshuset.

*Nyckelutlämning till våra boenden kommer endast att ske utomhus där man hämtar dem i en brevlåda. Mer information om det skickas ut till alla som bokat boende.
OBS! Maila oss gärna någon dag innan ankomst vilken tid ni beräknar anlända i Bydalen.

*Vid minsta symtom av Covid-19, stanna hemma!

Restaurangen:

*I Restaurangen kommer all beställning att ske vid borden. Vänligen invänta personal för att bli placerade vid ledigt bord.
Vid köbildning ber vi er vänta utanför Wärdshuset.

*Just nu begränsar vi antal restaurangbesökare och tillåter max. 4 personer per sällskap i restaurangen och ser till att hålla avstånd mellan borden.

*För bästa upplevelsen och för att vi ska kunna beräkna antalet personer i lokalen är ni välkomna att förboka ert bord. Endera genom appen Maitres eller via restaurangen@bydalen.com. (gäller kvällstid)

*Är du förälder med yngre barn? Vi vet att barnen gärna vill lämna bordet före er föräldrar. För att underlätta för er kommer vi vid populära tidpunkter, så som middag och lunch, erbjuda aktiviteter utomhus i anslutning till ert besök i restaurangen. Självklart har vi personal på plats som är med era barn.

*Vi kommer att erbjuda Take-Away och Stugcatering för er som inte vill äta i Restaurangen. Mer info står under Mat & Nöje

*Nytt för i år är att vi kommer använda ett digitalt kösystem där du som gäst laddar ner en app och ställer er i kö. Ni får ett nummer och när det närmar sig er tur får ni en notis. Mer info om det kommer inom kort på hemsida och kommer finnas på plats.

*ALL kontakt med Restaurangen sker via mail: restaurangen@bydalen.com

*Vid minsta symtom av Covid-19 , stanna hemma!

Skidshop/Skiduthyrning:

*Se prislistan för skiduthyrning under SKIDÅKNING och boka din skidutrustning via mail: skidshop@bydalen.com eller hemsida (ange så mycket info som möjligt)

*I år har vi vidtagit extra försiktighet och kommer därför att leverera all utrustning till din lägenhet/stuga i Bydalen så att du inte behöver besöka vår skidshop. Vid ev. justering av utrustningen, vänligen maila för att boka in en tid och kom ensam. Allt för att vi ska hålla så bra avstånd som möjligt.

*Vid köbildning ber vi er vänta utanför skidshopen.

*Nytt för i år är att vi kommer använda ett digitalt kösystem där du som gäst laddar ner en app och ställer er i kö. Ni får ett nummer och när det närmar sig er tur får ni en notis. Mer info om det kommer inom kort på hemsida och kommer finnas på plats.

*Vid minsta symtom av Covid-19 , stanna hemma!

Om oturen är framme:

För oss är det enormt viktigt att vi alla hjälps åt att stoppa spridningen av Covid-19 eller andra sjukdomar för den delen. Därför gör vi som vi nämnt tidigare allt för att anpassa vår verksamhet.

Skulle olyckan vara framme, eller att du eller någon i ditt sällskap visar symptom på Covid-19 eller annan sjukdom, isolera er och kontakta omedelbart vår reception på info@bydalen.com

I Bydalen har vi erfarna sjukvårdare som har stor erfarenhet av att ta hand om individer när olyckan varit framme.

Närmsta sjukhus ligger i Östersund 9 mil från Bydalen och närmsta vårdcentral finns i Hallen, 2 mil bort.

För akuta ärenden ring 112
För rådgivning ring 1177

Ett tips är att ladda ner appen SOS Alarm där appar finns.
Vid användandet visar appen din exakta position. Du har dessutom möjlighet att automatiskt meddela dina koordinater när du larmar räddningstjänsten genom appen. – Smart tycker vi om du befinner dig ute i fjällvärlden!

This website uses cookies and third party services. Ok