fbpx
Boka Boende2020-10-23T15:26:38+00:00


Boka ditt

BOENDE I BYDALEN

I Bydalen finner du över 200 bäddar i modernt boende med naturen och upplevelser ett stenkast bort.

Du kan låta bilen stå hela veckan och njuta av tid med familj och vänner!

Nu går det boka boende för vintersäsongen

Bokningsvillkor

– Karta över stugområdet och anläggningen

BOKA BOENDE ONLINE




MÅNEN

Här bor du i nya fräscha, välplanerade lägenheter  med hög standard och vacker fjällutsikt.

I alla lägenheter finns badrum med toalett, dusch, bastu, torkskåp, spis, ugn, microvågsugn, kyl, frys, TV.

Med ski-in läge och endast ett par minuters gångavstånd till lift och Wärdshus är du alltid nära händelsernas centrum. Här finns lägenheter med 4+2, 8+2 eller 10+2 bäddar. En lägenhet är handikappanpassad!

Husdjur är tillåtna i vissa lägenheter.





NORRSKENET

Två hus med fina moderna nybyggda bostadsrätter som hyrs ut genom Bydalens Wärdshus. De har 4+2 eller 8+2 bäddar och ligger nära lift och restaurang (c:a 100m). Alla lägenheter är välutrustade och erbjuder ett boende av hög klass med vacker fjällutsikt och egen balkong eller uteplats. I alla lägenheter finns badrum med toalett, dusch och bastu, torkskåp, spis och ugn, microvågsugn, kyl, frys, tv och braskamin.

4+2 lägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng, det andra sovrummet har våningssäng. Extrabäddar finns i breda underslafsängar i våningssängen samt bäddsoffa i allrummet.

8+2 lägenheterna har två sovrum med dubbelsäng, övriga två rum har våningssäng. Extrabäddar finns i breda underslafsängar i våningssängarna samt bäddsoffa i allrummet.

Husdjur är tillåtna i vissa lägenheter.





SOLEN

Bydalens Wärdshus hyr ut lägenheterna i Brf Solen, en bostadsrättsförening med välutrustade och bekväma lägenheter med 6 bäddar och egen bastu. Populärt och väldigt prisvärt boende med bra läge.

Det finns 6 bäddar fördelade på ett rum med dubbelsäng och ett rum med två våningssängar. Ett stort rum med kök, matplats och TV-soffa. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, porslin för 6 personer och i vissa lägenheter finns även diskmaskin. I badrummet finns toalett, dusch och bastu. Torkskåp finns i den rymliga hallen. Balkong mot sjön.

Om du kommer med bil kan du parkera nära din lägenhet. Lägenheterna ligger ca 100 meter från liftarna och Wärdshus och alldeles intill längdspåren. Husdjur är tillåtna i vissa lägenheter.





TOMTER TILL SALU

Förverkliga din dröm om ett eget hus i Bydalsfjällen. Alla tomter med ski-in ski-out läge.

Kontakta rickard.svedjesten@bydalen.com för mer information och visning.

Se karta över lediga tomter (pdf)
Se detaljplan (pdf)





This website uses cookies and third party services. Ok