fbpx
Jobba med oss2020-04-23T11:21:00+00:00


Vill du

Jobba med oss?

Vi söker personal till Bydalens Skidshop och Skidskola!

Vill du arbeta i fjällvärlden, åka massa skidor och hjälpa alla typer av människor att få det roligare i backen? Just nu söker vi personal till vår skidshop och skidskola för vintersäsongen.

Bydalens Wärdshus är en familjär arbetsplats där vi utgår från att allt är möjligt. Endast fantasin sätter gränser för vad vi kan göra och vi välkomnar initiativ på aktiviteter och förbättringar. Hos oss får du chansen att ta stort ansvar och förverkliga dina idéer. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med oss skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster i Bydalen. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med arbete på flera avdelningar. Vi erbjuder dig boende och ett spännande och utvecklande arbete i en inspirerande fjällvärld.

Till skidshopen söker 2-3 personer som tycker om att prata med människor, har ett leende på läpparna och tycker om sälj och service. I butiken har vi både skiduthyrning och försäljning av utrustning, kläder och kioskvaror. Vi utför enklare service såsom vallning och slipning. För dig med ett intresse för foto och video finns även möjlighet att arbeta med marknadsföring. I butiken är det viktigt att vi ser alla gäster och kan leverera god service även om kön är lång. Det finns möjlighet till ett utökat ansvar för hela eller delar av verksamheten för dig som vill utvecklas inom servicebranschen.

Bydalens skidskola är en liten skidskola där vi arbetar i ett team på 2-4 personer. Inför vintersäsongen söker vi instruktörer för helsäsong samt extra under sport- & påskloven. Vi i skidskolan arbetar även med event, tävlingar och Branteklubben där vi ordnar aktiviteter och bus för barn från 3 år. Att arbeta som alpin skidlärare innebär att sprida skidglädje och skapa oförglömliga upplevelser. Det är ett utmanande och utvecklande jobb som ställer höga krav både på din egen åkning och på din förmåga att lära ut till andra. Eftersom det är en liten skidskola har du möjlighet att påverka och förändra väldigt mycket. För rätt person finns möjlighet till att axla rollen som ansvarig över såväl drift som planering.

Vi ser gärna att du som söker:

* Är positiv och tycker om att möta och arbeta med människor.
* Har initiativförmåga, vill se och ta tag i det som behöver göras.
* Har minst utbildning steg 1 genom SLAO, Friluftsfrämjandet eller motsvarande (för skidskola).
* Har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar (för skidskola).

Meriterande:

* Kassavana och säljerfarenhet från butik.
* Erfarenhet av vallning och slipning.
* Kompetens inom flera discipliner (snowboard, telemark).
* Utbildning/erfarenhet inom förskola, fritidsverksamhet, tränare etc.
* Alpin tävlingsbakgrund eller liknande.

Varmt välkommen med frågor och ansökan till info@bydalen.com

This website uses cookies and third party services. Ok